Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
  Gremi
 • Gremi
 • Gremi
 • Gremi
 • Gremi
 • Gremi
 • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Notícies

66 Gremis s’uneixen per primer cop en defensa del Model Gremial Català

66 Gremis s’uneixen per primer cop en defensa del Model Gremial Català

El GREMI D´ESTANQUERS DE CATALUNYA juntament amb 65 Gremis més, s’uneixen per primer cop en defensa del Model Gremial Català amb cinc punts de reivindicació molt clars

 

 • El President del Consell de Gremis amb Presidents i representants dels Gremis de Catalunya, van fer lectura i van lliurar en el Parlament el Manifest de Defensa dels Gremis al President de la Generalitat de Catalunya.
 • El President Puigdemont va assolir el compromís de posar de relleu als Gremis de Catalunya, i va encomanar al nou Secretari General d’Empresa, Pau Villòria, donar-li seguiment.

 

Barcelona, 14 de juliol de 2017.- Ahir al vespre el M. Hble. Sr. Carles Puigdemont va rebre el Manifest de Defensa del Model Gremial Català, ratificat per 66 Gremis. En un acte amb més de 30 presidents i representants dels Gremis, el president del Consell de Gremis, Miquel Donnay, va llegir i destacar els punts en els que els Gremis han fonamentat les seves reivindicacions.

 

Els punts destacats del Manifest i la reunió va anar primer entorn a valorar el seu paper històric amb més de vuit segles; així com el seu rol com interlocutor de les professions i oficis, en l’actualitat i a futur.

 

Posteriorment es va fer incís en les reivindicacions i mesures que contempla el manifest enfocades a:

 • Poder gestionar  un model econòmic i professional de qualitat que s’ha de seguir en Comerç, Turisme i Serveis. Lluitar contra la mala praxis i l’intrusisme deslleial o il·legal.

 

 • Propiciar noves mesures con que permetin dinamitzar i fomentar ocupació de qualitat, innovació, emprenedoria amb valors propis de cada Gremi.

 

 • Enfortir comunicació i compromís de les Administracions per revitalitzar la força gremial i associacionista de Catalunya, atorgant als gremis una interlocució consultiva a l’hora que executiva

 

 • El President de la Generalitat, va mostrar el seu clar compromís en fiançar els Gremis com figura necessària a l’economia de Catalunya i va assolir el compromís de posar de relleu als Gremis de Catalunya, i va encomanar al Pau Villoria, nou secretari general d’empresa, donar-li seguiment.

 

 

Sobre el manifest:  El manifest no és una iniciativa de cap entitat, és una iniciativa conjunta dels Gremis signants. Es pot consultar a www.manifestdelsgremis.cat

 

Sobre el Consell de Gremis: El Consell de Gremis, presidit per Miquel Donnay; ha donat Suport a aquesta iniciativa, i va sol·licitar aquesta reunió per poder fer lectura i traslladar els punts del Manifest al President de la Generalitat.

 

En representació del GREMI hi va assistir el Sr. Carles de la Torre, com a Vicepresident de l´entitat, a la foto a l´extrem inferior esquerre :)

Leer más