Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Notícies

Assemblea General 2018

Assemblea General 2018

Benvolguts/des Associats/des,

En virtut de la present, el GREMI D'ESTANQUERS DE CATALUNYA convoca a tots els seus agremiats/des a la propera Assemblea General Ordinària que se celebrarà el dimecres 21 de març al vespre a la nova seu del Gremi a la Rambla de Catalunya 14, 2on 1ª de Barcelona, l'horari i l'ordre del dia seran facilitats més endavant.

Aprofitarem l’ocasió per a fer una petita "inauguració" de la nova seu.

Com que esperem que el nivell d'assistència com cada any, sigui tot un èxit, demanem que es faci inscripció prèvia per tal de poder gestionar els espais, podeu confirmar la vostra participació a través del telèfon 684 052 328 (mitjançant trucada, sms o WhatsApp) o via mail a l'adreça info@estanquers.cat

Com veieu, aquest any, hem modificat el format, hem dividit els dos actes, per una banda farem la part de l’assemblea el dimecres 21 de març al vespre i, pel diumenge 10 de Juny, estem preparant un esdeveniment formatiu molt interessant on farem la trobada anual d’estanquers en un ambient més distés en un espai exterior ideal. Properament us anirem donant més detalls, però ja podeu reservar el dia DIUMENGE 10 DE JUNY pel GREMI.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Salutacions

 

 

Apreciados/as Asociados/as,

En virtud de la presente, el GREMI D’ESTANQUERS DE CATALUNYA convoca a todos sus agremiados/as a la próxima Asamblea General Ordinaria que se celebrará el miércoles 21 de marzo por la tarde en la nueva sede del Gremi en la Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª de Barcelona, el horario y la orden del día serán facilitados más adelante.


Aprovecharemos la ocasión para hacer una pequeña "inauguración" de la nueva sede.


Esperamos que el nivel de asistencia como cada año, sea todo un éxito, así que pedimos que se haga inscripción previa para poder gestionar los espacios, podéis confirmar vuestra participación a través del teléfono 684 052 328 (mediante llamada, sms o WhatsApp) o vía mail a la dirección info@estanquers.cat.


Cómo veis, este año, hemos modificado el formato, hemos dividido los dos actos, por un lado haremos la parte de la asamblea el miércoles 21 de marzo por la tarde y, para el domingo 10 de Junio, estamos preparando un acontecimiento formativo muy interesante donde haremos el encuentro anual de estanqueros en un ambiente más distendido en un espacio exterior ideal. Próximamente os iremos dando más detalles, pero ya podéis reservar el día DOMINGO 10 DE JUNIO para el GREMI.


Muchas gracias por vuestra colaboración


Saludos cordiales