Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Notícies

28/02/2018

Canvis Jurídics

Canvis Jurídics

Benvolguts/es Associats/es,

Aquest missatge és per a comunicar-vos què hi ha hagut un canvi en la gestió dels temes jurídics dins del Gremi, que a partir d´ara ja no seran dirigits pel fins ara advocat del Gremi, el  Sr. Ferran Aguilera.

En aquest sentit volem agrair profundament al Sr. Aguilera la seva dedicació i implicació durant tot aquest temps, sens dubte un gran suport des del primer dia. Ara però té altres projectes que no li permetrien atendre al Gremi al 100%.

Així doncs, a partir d’ara, la nova advocada del Gremi serà la Sra. Rosa Nieto, segurament alguns ja la coneixeu perquè té més de 15 anys d’experiència al sector, per tant, pensem que és la millor opció per a posar-se al capdavant del departament jurídic del Gremi. És una persona amb empenta i amb moltes ganes de seguir sumant dins de l’equip del Gremi, així que des d’aquí li volem donar la nostra més càlida benvinguda.

La Sra. Rosa Nieto estarà físicament a la seu del Gremi els dimarts de 15h a 17h amb cita prèvia per a atendre les vostres consultes personalment i, també els hi podeu fer arribar per telèfon, per mail a serveisjuridics@estanquers.cat o a través d’Skype.

Per tant, resta des de ja, a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment jurídic que pugueu necessitar.

Moltes gràcies per la vostra comprensió

Salutacions


Apreciados/as Asociados/as,

Este mensaje es para comunicaros que ha habido un cambio en la gestión de los temas jurídicos dentro del Gremi, que a partir de ahora ya no serán dirigidos por el hasta ahora abogado del Gremi, el Sr. Ferran Aguilera.

En este sentido queremos agradecer profundamente al Sr. Aguilera su dedicación e implicación durante todo este tiempo, sin duda un gran apoyo desde el primer día. Ahora tiene otros proyectos que no le permitirían atender al Gremi al 100%.

Así pues, a partir de ahora, la nueva abogada del Gremi será la Sra. Rosa Nieto, seguramente algunos ya la conocéis porque tiene más de 15 años de experiencia en el sector, por lo que pensamos que es la mejor opción para ponerse al frente del departamento jurídico del Gremi. Es una persona con iniciativa y con muchas ganas de seguir sumando dentro del equipo del Gremi, así que desde aquí le queremos dar nuestra más cálida bienvenida.

La Sra. Rosa Nieto estará físicamente en la sede del Gremi (Rambla de Catalunya 14, 2º 1) los martes de 15h a 17h con cita previa para atender vuestras consultas personalmente y, también se las podéis hacer llegar por teléfono, por mail a serveisjurídics@estanquers.cat o a través de Skype.

Por lo tanto, está desde ya, a vuestra disposición para cualquier duda o aclaración jurídica que podáis necesitar.

Muchas gracias por vuestra comprensión

Saludos