Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Notícies

18/04/2018

G R E M I ´ S D A Y

G R E M I ´ S   D A Y

Gremi’s Day, una cita d’assistència obligada

Diumenge 10 de juny, Gremi’s Day al Celler de Can Torrens (St. Fost de Campsentelles)

Aquest any hem preparat una trobada molt especial per a què tots els/les socis puguin viure un moment inoblidable, el magnífic Celler de Can Torrens acollirà la cita que està fixada pel diumenge 10 de juny a partir de les 11h amb l’al·licient d’una selecció de marques i productes de primera qualitat, oportunitats de negoci que permetin fer créixer els nostres punts de venda.

El marc incomparable de Can Torrens disposa d’uns jardins exteriors espectaculars on podrem recorre interesants exposicions, degustar una amplia varietat de productes i brindar amb les millors begudes. Aquest format ens permetrà conèixer de primera mà els responsables de les empreses que ens explicaran en petit comitè els detalls de cada servei o producte, us convidem a aprendre les nocions bàsiques de l’art del vapeo o de la shisha i posteriorment apuntar-vos als tallers que tenim programats per a profunditzar amb aquests nous sectors que cada vegada tenen més adeptes.

Un lloc perfecte per a un moment perfecte

Els assistents gaudiran també d’un dinar de germanor exclusiu elaborat per a l’ocasió. En aquests dinar hi està convidat l’estanquer/a + un/a acompanyant, això sí, s’haurà de fer inscripció prèvia i, en cas de finalment no assistir a l’esdeveniment, si no s’ha avisat prèviament, es cobrarà l’import del cobert que està valorat en 75 €. Això té una explicació molt senzilla, cada any perdem diners de companys/es que s’apunten i després no venen sense avisar i llencem els diners i el menjar, a més de deixar altres estancs sense plaça, ja que l’aforament és limitat.

Per tant, aquest any, per evitar tot això, aquelles persones que s’inscriguin i després no es presentin, hauran de pagar l’import del menú.

Per als socis que sí que vinguin a gaudir d’aquesta trobada, l’àpat serà de franc.

Tots els estancs assistents seran obsequiats amb un exclusiu encenedor Zippo dissenyat per a l’ocasió. I hi haurà altres premis i sorpreses que us anirem desvetllant poc a poc :)

Us esperem a tots, de ben segur serà un esdeveniment memorable

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Data: 10 de Juny de 2018

Lloc: Celler de Can Torrens, St. Fost de Campsentelles

Horari: de 11h a 18h

Inscripcions: info@estanquers.cat o 93.200 78 86

Data tancament inscripcions: 1 de juny

Aforament limitat

 

Els expositors confirmats a dia d’avui son:

Loteries de Catalunya, DHL, Estanclick, CSQ, Habanos, Zippo, Oportunia, Divinum (begudes), Assegurances Hoya, Estanco Plus (vapeo), Tobaccoland (shisha), Lampe Berger, Philip Morris, JTI, Altadis, BAT, Metris (telemetria), LK Bitronic, Landewyck, Scandinavian, MyBloo, Grup Innova2 (protecció de dades), Logista, Cavas Abelló.