Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Notícies

11/05/2018

VAPEO ¿estàs al dia?

VAPEO ¿estàs al dia?

Ens és molt grat anunciar-vos que tenim l’aforament complet per al segon grup que hem obert de formació de VAPEO

En vista de l’èxit, obrim una llista d’espera per a programar una tercera sessió.

Amb aquesta resposta a la convocatòria, queda evidenciat l’enorme interés que tenen aquests nous productes, per tant, només ens queda que seguir animant-vos a implementar aquest gènere a l’estanc. Sempre és millor començar a treballar vosaltres el vapeo, generar clientela i fer-vos un nom al vostre barri, abans que vinguin de fora a fer-vos la competència, perque a l’estanc tenim el més important: els clients potencials!

Us hem convencut? 😉


Degut a l’èxit de la convocatòria per a la formació de VAPEO i per a garantir l’aprofitament de la sessió amb un número d’assistents que permeti la participació, obrim una nova data per als socis i sòcies que s’han trobat l’aforament complet, serà la setmana següent, dimecres 30 de maig a les 14h. Obrim avui les inscripcions fins a completar les places disponibles.

Només ens queda agrair-vos la resposta, ens fa molta il·lusió preparar coses i que tinguin aquest èxit 😊

Per acabar recordar-vos que les inscripcions per al Gremi’s Day van creixent dia a dia i l’aforament també és limitat, així que si teniu pensat venir, no espereu a l’últim moment i assegureu-vos la plaça avui mateix. Us garantim que serà una vetllada memorable que no us podeu perdre, us hi esperem a tots i totes!


Des del Gremi tenim el plaer de presentar-vos la propera formació que oferirem a la nova seu. Es tracta d’un taller de VAPEO, per a conèixer de primera mà els productes que hi ha actualment al mercat i poder prescriure amb criteri.

La realitzarem el DIJOUS 24 de MAIG al migdia, entre les 14h i les 17h aproximadament. Si heu comencat a tocar aquest sector, sabreu que és tot un món i si no, aquest és el moment per a llençar-vos.

Des de l’empresa ESTANCO PLUS, especialitzada en VAPEO per a ESTANCS, ens portaran una mostra per a tocar i provar els productes més venuts del mercat. Ens ensenyaran els kits d’iniciació per a aquells clients que es volen iniciar en aquest apassionant món i kits més sofisticats als què ja son vapejadors experts.

Recordeu que actualment ja hi ha 400.000 persones que vapegen al nostre país, lluny dels percentatges que hi ha a la resta d’Europa, això vol dir que hi ha molt marge per a créixer. Sabeu també que els fabricant hi estan invertint, és a dir, que és un producte que té potencial i l’hem de saber aprofitar!

És per això que des del Gremi us proposem aquesta formació perquè creiem que és un molt bon complement per al tabac que pot fer augmentar els nostres clients i els nostres beneficis. És un taller inicial, més endavant es planteja fer una segona part que englobi els vapers mecànics que també son tot un món.

A aquesta formació podeu venir els titulars de l’estanc i/o l’encarregat/da o persona que teniu darrere el mostrador que és qui realment ha de conèixer bé el producte.  Per altra banda, si esteu interessats en fer-la però l’horari no us va prou bé, preguem ens feu arribar la vostra proposta per mirar d’adaptar un horari convenient per a un altre grup.

Desitjant que sigui del vostre interès, us animem a inscriure-us per a poder gaudir d’aquest primer contacte amb el món del VAPEO

Ho podeu fer fins el dimarts dia 22 de maig per telèfon al 93.200 78 86, per whatsApp al 684 052 328 o per mail a info@estanquers.cat

Moltes gràcies


Desde el Gremi tenemos el placer de presentaros la próxima formación que ofreceremos en la nueva sede. Se trata de un taller de VAPEO, para conocer de primera mano los productos que hay actualmente al mercado y poder prescribir con criterio.

La realizaremos el JUEVES 24 de MAYO a mediodía, entre las 14h y las 17h aproximadamente. Si habéis empezado a tocar este sector, sabréis que es todo un mundo y si no, este es el momento para lanzaros.

Desde la empresa ESTANCO PLUS, especializada en VAPEO para ESTANCOS, nos traerán una muestra para tocar y probar los productos más vendidos del mercado. Nos enseñarán los kits de iniciación para aquellos clientes que se quieren iniciar en este apasionante mundo y kits más sofisticados para los que ya son vapeadores expertos.

Recordad que actualmente ya hay 400.000 personas que vapean en nuestro país, lejos de los porcentajes que hay al resto de Europa, esto quiere decir que hay mucho margen para crecer. Sabéis también que los fabricantes están invirtiendo, es decir, que es un producto que tiene potencial y lo ¡tenemos que saber aprovechar!

Es por esto que desde el Gremi os proponemos esta formación porque creemos que es un muy buen complemento para el tabaco que puede hacer aumentar nuestros clientes y nuestros beneficios. Es un taller inicial, más adelante se plantea hacer una segunda parte que englobe los vapers mecánicos que también son todo un mundo.

A esta formación podéis venir los titulares del estanco y/o el encargado/da o persona que tenéis detrás el mostrador que es quien realmente tiene que conocer bien el producto. Por otro lado, si estáis interesados en hacerla pero el horario no os va del todo bien, rogamos nos hagáis llegar vuestra propuesta para mirar de adaptar un horario conveniente para otro grupo.

Deseando que sea de vuestro interés, os animamos a inscribiros para poder disfrutar de este primer contacto con el mundo del VAPEO

Lo podéis hacer hasta el martes día 22 de mayo por teléfono al 93.200 78 86, por WhatsApp al 684 052 328 o por mail a info@estanquers.cat

Muchas gracias