Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Notícies

04/06/2018

Regalar papel con la picadura ¿hasta cuando?

Regalar papel con la picadura ¿hasta cuando?

Com sabràs, la marca Flandria té una campanya promocional en els seus diversos formats de 30 grams que inclou un llibret de paper, des del Gremi estem preocupats per l'excessiva durada d'aquesta promoció que perdura ja més de vint mesos.

Les activitats promocionals estan contemplades en la nostra normativa, però enteníem que en aquest cas, donada la seva excessiva durada, el perjudici per les expenedories era considerable. Tenint en compte a més, l'efecte imitació que s'estava produint en altres fabricants.


En aquest tema, i en d’ altres que us anirem explicant, ens hem ajuntat amb una altra associació, la Plataforma del Tabac, per a tenir més força i mirar de buscar la millor solució per als estancs. Així que fa tres setmanes es va enviar un escrit a Ibertabac Comercial, representant comercial a Espanya, perquè informés sobre aquesta campanya.

Lamentablement no es va obtenir resposta així que en un escrit conjunt de la Plataforma i el Gremi d’Estanquers de Catalunya, hem presentant al Comissionat para el Mercado de Tabacos una consulta per a què sigui l'Organisme Autònom el que es pronunciï sobre la mateixa. Per descomptat tan aviat com rebem la resposta us la comunicarem oportunament.

Adjuntem aquesta carta per al vostre coneixement.


Moltes gràcies


Salutacions


Buenos días

Como sabrás, la marca Flandria tiene una campaña promocional en sus diversos formatos de 30 gramos que incluye un librito de papel, des del Gremi estamos preocupados por la excesiva duración de dicha promoción que perdura ya más de veinte meses

Las actividades promocionales están contempladas en nuestra normativa, pero entendíamos que en este caso, dada su excesiva duración, el perjuicio para las expendedurías era considerable. Máxime teniendo en cuenta el efecto imitación que se estaba produciendo en otros fabricantes.

En este tema, y en otros que os iremos explicando, nos hemos juntado con otra asociación, la Plataforma del Tabaco, para tener más fuerza y mirar de buscar la mejor solución para los estancos. Así que hace tres semanas se envió un escrito a Ibertabac Comercial, representante comercial en España, para que informara sobre dicha campaña.

Lamentablemente no se obtuvo respuesta así que en un escrito conjunto de la Plataforma y el Gremi d’Estanquers de Catalunya, hemos presentando en el Comisionado para el Mercados de Tabacos una consulta para que sea el Organismo Autónomo el que se pronuncie sobre la misma. Por supuesto tan pronto como recibamos la respuesta os la comunicaremos oportunamente.

Adjuntamos dicha carta para vuestro conocimiento.

Muchas gracias

Saludos

document Carta al CMT