Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Activitats

Formació Professional Dual

Formació Professional Dual

Des del Gremi d’Estanquers de Catalunya amb el nostre afany de seguir millorant els nostres estancs, us informem de que existeix la Formació Professional Dual que és una modalitat de formació professional que es realitza en alternança entre el centre educatiu i l'empresa. En el cas de la formació en Comerç, les pràctiques es poden realitzar en estancs. Ja tenim alguns socis que treballen amb aquest model i n’estan molt contents, és per això, que ho fem públic per si algú ho desconeix i li pot interessar.

Es tracta de recuperar la figura de l’”aprenent” amb beneficis prou interessants a nivell econòmic. Teniu tota la informació als documents adjunts.

Si realment us interessa, des del Gremi us podem guiar en tot el procés. Tots aquells estancs que estigueu interessats heu de contactar directament amb les escoles de formació professional de la vostra zona on realitzin la formació de Comerç i oferir-vos com a empresa col·laboradora.

Com sempre, per a qualsevol dubte, estem a la vostra disposició (93.200 78 86 o info@estanquers.cat)

Moltes gràcies

document Guia FP empreses     document L`empresa i la FP Dual     Leer más