Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Serveis

DHL

DHL

El Gremi d'Estanquers de Catalunya, en l'afany de donar als estancs, noves alternatives de negoci, ha arribat a un acord amb l'empresa de distribució DHL S.L.

Per a què els estancs puguin implementar aquesta nova fórmula de negoci. En el següent document, l'empresa DHL S.L. explica detalladament en què consisteix i què és necessari per a poder dotar als estancs d’aquest servei. És molt important que el llegiu. Disposem d'una presentació gràfica de què és aquesta empresa i dels sistemes que utilitzen, per als que vulguin tenir-la. Hem de dir que des de fa un parell de mesos, alguns estancs seleccionats ja estant oferint aquestes prestacions. La raó d'aquesta selectivitat ha estat per a comprovar la compatibilitat del servei amb la venda de l'estanc en el dia a dia. Aquest servei a l'estanc està totalment admès pel Comissionat amb el previ enviament de la Declaració Responsable comunicant aquesta nova activitat. Esperem que tingui una bona acollida aquesta proposta, que el que pretén és dotar a l'estanc d'una nova alternativa de negoci, sense cap mena d'inversió i que proporcioni més visites de clients a l'estanc. Tots/es els que estigueu interessats/es en rebre més informació, podeu trucar-nos al Gremi (93.200 78 86) i sereu atesos/ses.

document Gremi     document Detall     document DHL