Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Serveis

Denúncies per internet [Gremi -Mossos]

Denúncies per internet [Gremi -Mossos]

Per a seguir donant cobertura i suport als estanquers/eres i fruit de les reunions de treball que mantenim habitualment amb els Mossos d’Esquadra, el Gremi podrà gestionar les denúncies per internet de furts i danys ocasionats a qualsevol dels estancs agremiats.

 

Això vol dir què, el Gremi pot fer d'intermediari a l'hora de posar una denúncia per furt al descuit i/o danys a l'establiment (com danys al pany o forrellat, pintades a la façana o aparador...); pel que fa a la resta de delictes és imprescindible denunciar-los presencialment.

 

Aquesta mesura, està encaminada a perseguir el delicte sense impunitat i a evitar el temps d’espera a les comissaries. La idea és que l’estanc que ha patit un furt/dany, es posi en contacte amb el Gremi, que tramitarà la denúncia on line seguint les instruccions rebudes pels Mossos i, l’afectat només haurà d’anar a la comissaria a firmar la denúncia i a recollir la copia. En cas de tenir imatges o vídeo del fet delictiu, es farà constar a la denúncia i s'entregaran en un CD o pen drive quan es vagi a recollir i firmar la denúncia a la comissaria més propera a l'estanc  per tal de facilitar la investigació.

 

Adjuntem un cartell conjunt de Mossos i Gremi on hi consta que tots els furts i robatoris detectats en aquest establiment seran denunciats, per a què el pugueu penjar a l'estanc.

 

Per tant, quedem a la vostra disposició si us trobeu en algun d'aquests casos.

 

Si teniu qualsevol dubte, ens podeu contactar, com sempre al 93.200 78 86 o al mail info@estanquers.cat

 

Moltes gràcies

 

Salutacions

document Cartell GEC - Mossos     document Detalls