Gremi d'Estanquers de Catalunya
Rambla de Catalunya 14, 2º 1ª 08007 Barcelona · Tel. 93 200 78 86 / 684 052 328 · Fax 93 209 25 78
Estanquers punt CAT
    Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
  • Gremi
Facebook Grem Estanquers de Catalunya Twitter Gremi Estanquers de Catalunya 684 052 328 Google plus Estanquers info@estanquers.cat
Dilluns a Divendres
de 9:30 a 16:30
Serveis

DHL

DHL

El Gremi d'Estanquers de Catalunya, en l'afany de donar als estancs, noves alternatives de negoci, ha arribat a un acord amb l'empresa de distribució de paqueteria DHL per a què els estancs puguin implementar aquesta nova fórmula de negoci.

Aquest servei a l'estanc està totalment admès pel Comissionat amb el previ enviament de la Declaració Responsable comunicant aquesta nova activitat.

Esperem que aquesta proposta, amb la qual es pretén obtenir beneficis adicionals sense cap mena d'inversió i que proporcioni més visites de clients potencials a l'estanc, tingui una bona acollida; Tots els estancs que estigueu interessats en rebre més informació, agremiats o no, podeu trucar-nos al Gremi (684 052 328) i us explicarem tots els detalls.

Adjuntem arxiu amb una presentació gràfica de DHL amb tots els serveis que ofereixen des dels estancs (enviaments i recollides), les condicions econòmiques (tarifes i comissions) i la gestió i operativa del procediment. Aconsellem localitzar a la web de DHL els punts de venda més propers al vostre estanc perquè si esteu en una zona sense aquest tipus de servei, la font d’ingressos val molt la pena.

Moltes gràcies per la vostra atenció

Salutacions

Leer más