Actualitat

Nou Conveni de Col·laboració 👉🏼 La Casa del Tabaco

Seguint amb l’objectiu de buscar sempre les millors opcions per a tots els socis/es, enguany hem arribat a un acord de col·laboració amb La Casa del Tabaco.

Som molt curosos amb les empreses amb qui signem convenis de col·laboració; Busquem professionalitat i transparència per a garantir una experiència satisfactòria i un resultat excel·lent. Així que des del Gremi us animem a valorar sense compromís aquesta proposta.

Amb aquest acord, tots els estancs agremiats podran comprar els productes de fumador i consumibles de La Casa del Tabaco directament amb la seva tarifa “Plata”. A més, sense cap compromís de facturació anual. Et recomanem que revisis els preus aquí perquè t’assegurem que al·lucinaràs.

Les comandes d’aquesta tarifa estan exemptes de despeses d’enviament; Son entregades en un termini de 24/48h amb la condició de què cada comanda superi els 100 € de base imposable. El finançament és de 30 dies pel pagament de la compra, tot i què es pot arribar als 60 dies.

A més, els estancs agremiats que us feu clients, rebreu sense cost i una vegada al mes, una capsa de filtres Slim; Conté 20 bosses de 200 filtres cadascuna, de la marca OBUS, sempre que feu al menys una comanda mensual.

Es tracta d’un obsequi que equival a la quota d’agremiat, pel què podem dir que a més de totes les avantatges anteriors, la quota et sortiria gratis.

Els interessats podeu contactar amb La Casa del Tabaco a través del Marc Costa al 674 13 15 08 o a info@lacasadeltabaco.es per a què se us assigni la tarifa Plata i pugueu gaudir d’aquests preus tan ajustats.

Desitjant que sigui del vostre interès

La Casa del Tabaco Colabo 1024x390 - Nou Conveni de Col·laboració 👉🏼 La Casa del Tabaco

 

 

 

Altres notícies