Actualitat

Continuïtat en la col·laboració entre entitats, sense fusió

El mes de gener passat, informàvem de la reunió mantinguda entre les Juntes Directives del Gremi d’Estanquers de Catalunya i la Unió Provincial d’Estanquers de Barcelona. En aquesta reunió es van establir una sèrie d’acords i objectius que havien de permetre a mitjà termini la confluència de totes dues entitats en una única que les fusionés.
Des de llavors, s’han mantingut nombroses converses i reunions amb el propòsit d’avançar cap a aquests objectius. Encara que fins al moment no s’ha aconseguit un acord definitiu, aquest procés ha permès un enriquidor intercanvi d’idees i perspectives.
Al llarg de tot aquest procés hem pogut constatar que ambdues parts teníem visions molt diferents i a voltes contraposades de quin i com havia de ser el funcionament de la nova entitat resultant de la fusió i dels seus principis fundacionals i les seves prioritats.
Des del més absolut respecte als diferents punts de vista i opinions de com s’ha de gestionar una entitat, en aquesta ocasió no hem aconseguit acostar postures el suficient com per a què es produeixi aquesta fusió tot i què mantindrem l’actual relació de cordialitat i cooperació per actuar conjuntament sempre que sigui possible en la defensa dels interessos del col·lectiu que representem.

Altres notícies