COL·LABORADORS

Guia de Serveis

Al Gremi, començant per la junta directiva, que son estanquers i estanqueres en actiu, coneixem de primera mà les preocupacions i les necessitats de l’estanc.

Som una entitat que fa més de 15 anys que vetllem pels interessos del sector, que posem en valor la professionalització i la millora continua per a adaptar-nos als canvis constants i noves tendències que es van donant a la nostra societat.

El Gremi compta amb un equip de professionals preparats per a acompanyar-te i assessorar-te de forma integral i personalitzada en tots els àmbits del negoci.

Els membres del Gremi podeu gaudir de tots els serveis d’aquesta guia amb un descompte especial.

La clau per a què l’estanquer/a pugui dedicar-se a fer créixer el seu negoci és rodejar-se de professionals de confiança.

L’experiència, el coneixement del sector i de la legislació aplicable, ens fan coneixedors de les necessitats que us van sorgint i estem capacitats per a oferir-vos les millors solucions.

Assessorament Jurídic

Assessorament Fiscal

Assessorament Laboral

Formació

Entenem la formació com a eina de millora. Sempre hem apostat per la professionalització del sector a través de l’aprenentatge continu.

És per això que, des del GREMI oferim tallers formatius de diferents àmbits per a contribuir a la millora dels vostres negocis.

T’agradaria formar-te en algun aspecte en especial?

Fes la teva proposta a info@estanquers.cat

Ofertes Especials i Descomptes

Els nostres col·laboradors, més compromesos que mai amb el sector,

us ofereixen ofertes especials i descomptes per ser agremiats.

Aprofitem des d’aquí per a agrair-los la confiança.

Guia de Serveis

Estanc

Trobes a faltar algun servei?
Proposa'l a info@estanquers.cat

Partner

Vols aparèixer en aquesta guia?
Facilita'ns les teves dades a info@estanquers.cat