PRESENTACIÓ

El nostre Gremi

El Gremi existeix per a donar suport a l’estanc. Tenim l’objectiu de professionalitzar el sector; anhelem que els nostres negocis siguin viables a llarg termini i lluitem per a aconseguir les millors condicions per a seguir treballant en aquest sector.

La junta directiva està formada per estanquers i estanqueres joves, amb ganes de lluitar pels interessos comuns i il·lusionats amb aquest projecte.

Ens trobem en una època complexa, just acabem d’implementar la traçabilitat i la crisis del Covid-19 ens està posant una mica més a prova; és per això, que resulta imprescindible tenir algú al costat que et pugui anar guiant davant dels múltiples canvis que apareixen constantment.

Atenció al client

Tenim una persona a la vostra disposició a qui podeu contactar tantes vegades com necessiteu per a aclarir qualsevol dubte.

Servei d'assessorament​

També tenim un excel·lent servei d’assessorament jurídic, fiscal i laboral a la vostra disposició; Així com acords comercials amb diferents empreses que us facilitaran el creixement del vostre negoci.

Formació

A part de tot això, també oferim tallers formatius de temes que us puguin interessar; n’hem fet d’Habanos, de Vapeo, de cigars premium, de shisha, etc…

Març 2023

La Junta Directiva

La nova junta directiva del Gremi et vol donar la benvinguda a aquesta nova etapa.

En aquesta nova legislatura, pretenem impulsar el projecte del Gremi 2.0 per a seguir estant al costat de tots i cadascun dels nostres agremiats i agremiades; Volem engrescar-nos junts a millorar els nostres negocis, professionalitzar-nos i diversificar els productes per a tirar endavant malgrat les adversitats. Volem sumar esforços per a multiplicar resultats, volem estar propers a tu, volem escoltar-te i tenir en comte les teves necessitats, que són les de tots.

Junta 1024x750 - Presentació

Som un equip compromès, encarem el futur amb il·lusió i continuem amb moltes ganes aquesta tasca, comptem amb tu!