Actualitat

Construint un futur comú

Fruit del què ja us vam anunciar temps enrere, aquest dimarts, 23 de gener de 2024 s’ha mantingut una fructífera reunió entre les Juntes Directives de la Unió Provincial d’Estanquers de Barcelona i el Gremi d’Estanquers de Catalunya. Aquesta trobada ha representat un pas crucial cap a la consolidació d’un futur compartit i prometedor.

Durant la reunió, s’han tractat diversos temes que preocupen i afecten directament al col·lectiu d’estanquers, i hem aconseguit assolir progressos significatius que marcaran el camí de les futures accions. A més a més, s’han establert objectius clars i s’ha definit un marc de treball conjunt, assentant les bases per a una col·laboració prolífica. Aquest avenç suposa un pas decisiu que ens orienta cap a un futur més fort i cohesionat.

Continuarem treballant per a una millora considerable com a associació i pensant en el futur dels estancs associats. Amb aquest compromís, estem construint un camí conjunt cap a l’èxit compartit.

Fem plegats, un pas gegant al món de l’estanc

Gràcies sempre per la vostra confiança

Unio BCN GEC 23.01.24 1024x886 - Construint un futur comú

 

Construyendo un futuro común

Fruto de lo que ya os anunciamos tiempos atrás, este martes, 23 de enero de 2024 se ha mantenido una fructífera reunión entre las Juntas Directivas de la Unió Provincial d’Estanquers de Barcelona y el Gremi d’Estanquers de Catalunya. Este encuentro ha representado un paso crucial hacia la consolidación de un futuro compartido y prometedor.

Durante la reunión, se han tratado varios temas que preocupan y afectan directamente al colectivo de estanqueros, y hemos logrado progresos significativos que marcarán el camino de las futuras acciones. Además, se han establecido objetivos claros y se ha definido un marco de trabajo conjunto, asentando las bases para una colaboración prolífica. Este avance supone un paso decisivo que nos orienta hacia un futuro más fuerte y cohesionado.

Continuaremos trabajando para una mejora considerable como asociación y pensando en el futuro de los estancos asociados. Con este compromiso, estamos construyendo un camino conjunto hacia el éxito compartido.

Hagamos juntos, un paso gigante en el mundo del estanco

Gracias siempre por vuestra confianza

Altres notícies