Actualitat

Estanc + sostenible

 

El  Gremi d’Estanquers de Catalunya està adherit al programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per a millorar la sostenibilitat del nostre sector  amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa.

Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

DECALEG PER A UN COMERC SOSTENIBLE 300x251 - Estanc + sostenible Aquí tens un decàleg per a iniciar-te.

Us fem arribar el Pla d’acció que hem elaborat per aquest any des del Gremi i us demanem que us hi adheriu indicant quines actuacions dureu a terme durant aquest any emplenant el següent formulari on line:

http://lameva.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/10475

Les dades les rep directament la Secretaria Comerç + Sostenible, i només heu de guardar els correus electrònics de comprovació que rebreu un cop l’empleneu i envieu.

Els agremiats que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies durant l’any, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2023:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2023.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Important: és important emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, expliqueu l’acció/ns proposada/es.

Consulteu el Pla d’acció del Gremi d’Estanquers de Catalunya:

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona Comerç + Sostenible www.barcelona.cat/comercsostenible o contactar al Gremi al 93.200 78 86 o a info@estanquers.cat

Moltes gràcies

Altres notícies