Actualitat

BCN Estanc + sostenible

Com ja saps, el Gremi d’Estanquers de Catalunya forma part del programa Barcelona Comerç + Sostenible des de fa molts anys.

La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un pla d’acció anual per a millorar la sostenibilitat del nostre sector; amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa. Enguany, ens han permès prorrogar el de l’any passat, per tant, si ja t’hi vas adherir l’any passat, no cal que ho tornis a fer. Si no ho vas fer, no deixis passar aquesta oportunitat de sumar-te al canvi!

Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

 

Adhesiu Bicis Benvingudes 300x300 - BCN Estanc + sostenible

Pla d’Acció 2023

Compartim el Pla d’acció que vam elaborar l’any passat des del Gremi i us demanem que us hi adheriu abans del 30 de juny indicant quines actuacions dureu a terme durant aquest any emplenant el següent formulari on line:

FORMULARI D’ADHESIÓ

Una vegada enviat el formulari, rebreu un correu electrònic que cal clicar per a confirmar l’adhesió. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés per si hagués alguna incidència amb la recepció.

Els agremiats que us adheriu abans del 30 de juny i implementeu alguna/es de les accions que proposem o altres de pròpies durant l’any, podreu obtenir com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2024:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals del 2023.
  • Si us cal, obtenció d’una Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Important: és important emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions proposades pel propi establiment, expliqueu l’acció/ns proposada/es.

Per  a més informació podeu consultar la web del programa Barcelona Comerç + Sostenible www.barcelona.cat/comercsostenible o contactar al Gremi al 93.200 78 86 o a info@estanquers.cat

Moltes gràcies

 

AntecedentsDECALEG PER A UN COMERC SOSTENIBLE 300x251 - BCN Estanc + sostenible

Aquí tens un decàleg per a iniciar-te.

I aquí pots consultar els plans d’acció proposats els últims anys: 2022, 2021, 2020, 2019, 2018

 

Altres notícies