Actualitat

Torna el Gremi’s Day 👉🏼 Diumenge 7 de Maig de 2023

Video Gremis Day 2023 1024x576 - Torna el Gremi's Day 👉🏼 Diumenge 7 de Maig de 2023

 

Cartell GremisDay23 ok - Torna el Gremi's Day 👉🏼 Diumenge 7 de Maig de 2023

 

La trobada està oberta a TOTS els estancs. L’entrada és gratuïta per a totes les persones sòcies i inclou l’accés als stands i el dinar valorat en 85 €.

Si voleu venir acompanyats/es, aquest any, excepcionalment, pel preu simbòlic de l’any passat, podeu convidar dues persones més; és a dir, per 45 € pots portar dos acompanyants.

Com a acompanyants, entenem que pots venir amb qui vulguis, la teva parella, la teva mare o el/la teu/va encarregat/da o empleat/da, podeu ser tants com vulgueu. És un dia per a compartir!

Com en anteriors edicions, serà un punt de trobada entre estanquers i marques en un espai exterior que ens permeti interactuar i després farem un dinar amb una proposta gastronòmica espectacular. L’esdeveniment s’organitza amb la finalitat de crear un ambient distès que ens permeti reforçar vincles, conèixer les novetats del sector, inspirar-te i connectar amb altres companys.

Agraïm profundament la predisposició de totes les empreses que han mostrat ja la seva voluntat de participar a l’esdeveniment i contribuir així a fer-lo possible. Poc a poc us anirem desvetllant quines seran perque ja tenim algunes confirmacions.

La inauguració a l’espectacular Turó del Sol està prevista per les 10:30h del matí, per a què pugueu passejar pels stands tranquil·lament i conèixer de primera mà les últimes tendències del sector.

Al migdia se servirà un aperitiu a l’exterior i, tot seguit entrarem al saló per a degustar el menú.

Havent dinat, tornarem a l’exterior on hi haurà habilitat un espai per a poder fer una copa i degustar algun cigar.

Després podreu reprendre les visites als stands perquè segur que us en hauran quedat pendents, fins a les 19h que calculem que donarem per finalitzat l’esdeveniment.

Info Practica Socios 1024x390 - Torna el Gremi's Day 👉🏼 Diumenge 7 de Maig de 2023Els socis i sòcies podeu reservar la vostra assistència via mail o whatsapp fins el dia 28 d’abril.

Per a les persones acompanyants, la reserva es confirmarà en fer l’ingrés dels 45 € al número de compte ES60 0081-0202-16-0001347340 indicant a quin estanc acompanyen. La data límit per a la reserva és el 28 d’abril. Si ens faciliteu el comprovant de l’ingrés amb les dades fiscals, us farem arribar la factura corresponent. Un cop abonat l’import de la reserva, no es podrà cancel·lar.

Necessitaré saber si us plau si teniu alguna al·lèrgia alimentària o no mengeu algun aliment en concret 🙏🏼

Us deixem el vídeo que vam fer a l’última edició per a què aneu escalfant motors, només queden 42 dies!

COMPTEM AMB TU PER A CONTINUAR ENRIQUINT I PROFESSIONALITZANT EL SECTOR

Moltes gràcies


Seguim desvetllant incògnites…

Avui toca revelar el lloc…

El Gremi’s Day 2023 se celebrarà al TURÓ DEL SOL, una magnífica finca amb vistes al mar i uns jardins exteriors ideals per a la nostra trobada. Si vols fer una ullada, et deixo la seva web aquí

IMG 9649183825 1024x682 - Torna el Gremi's Day 👉🏼 Diumenge 7 de Maig de 2023

I aquí tens la seva ubicació:

Gremis Day 2 1024x527 - Torna el Gremi's Day 👉🏼 Diumenge 7 de Maig de 2023

 


 

L’esdeveniment anual del GREMI comença a agafar forma i com sempre, el volem celebrar al teu costat!

Comencem pel dia…

🥁 Diumenge 7 de Maig de 2023 🥁

Reserva’t aquesta data perquè tornem amb les mateixes ganes de sempre i més novetats que mai!

Properament, més info 😉

 

Portada YouTube 1 300x169 - Torna el Gremi's Day 👉🏼 Diumenge 7 de Maig de 2023

Altres notícies