Actualitat

La Grossa de Sant Jordi 2023

LaGrossa SantJordi Online 800x400 Web - La Grossa de Sant Jordi 2023

Ja falta menys perquè sigui Sant Jordi i ara, a més de roses i llibres, també es compren bitllets per celebrar el sorteig de La Grossa de Sant Jordi!

Al Gremi d’Estanquers de Catalunya tenim a la teva disposició llibrets d’aquesta loteria. Cada bitllet de La Grossa de St. Jordi té un preu de 5€, amb un premi extraordinari de 2.000.000€, i altres premis de 20.000€ i 10.000€.

Distribuint La Grossa participes activament en el projecte social de Loteries de Catalunya, que destina el 100% dels seus beneficis a plans de protecció a la infància, a la tercera edat i a persones amb discapacitat, vulnerabilitat i sense llar. I, a més, pot suposar uns ingressos importants per al teu estanc, tant per la venda del producte com si tens la sort de repartir un premi important.

Informa’t de les condicions i fes ara la teva comanda de La Grossa de Sant Jordi: només has d’enviar un correu electrònic a info@estanquers.cat

I per als què ja teniu terminal, us deixem alguns consells 1f51d - La Grossa de Sant Jordi 2023

  • Implementa el material de punt de venda que t’han facilitat en els millors espais del teu estanc: aquest petit gest genera demanda!
  • En la mesura que et sigui possible, col·loca els billets de La Grossa de St. Jordi en un lloc on els teus clients els vegin fàcilment. Ho tenim comprovat: la visibilitat és el millor reclam per a al compra per impuls!
  • Si ofereixes bitllets als teus clients multiplicarà les vendes i veuràs créixer els teus resultats. Un suggeriment: intenta fer-ho durant les 2 hores amb més tràfic de clients.

Bitlletverd 300x207 - La Grossa de Sant Jordi 2023