Actualitat

Gremi’s Night 2024 – 8 de juny a Mas Cabanyes

Ha arribat el dia!

Avui obrim inscripcions per a assistir al proper Gremi’s Night i no hi pots faltar!

Agafa l’agenda i reserva’t aquest dia: DISSABTE 8 de JUNY de 2024 a les 17h

Gremis Night 7 - Gremi's Night 2024 - 8 de juny a Mas Cabanyes

Aquest any, amb motiu de la cel·lebració del 20è aniversari de la fundació del GREMI, exepcionalment, l’entrada és gratuïta per a totes les persones sòcies i un acompanyant. La qual inclou accés als stands i el sopar valorat en 100 €.

Que sigui gratuïta per als estanquers no vol dir que no tingui un cost, per tant, apel·lem a la responsabilitat de cadascú per a inscriure’s i avisar amb antel·lació en cas de no poder venir. A part del malbaratament alimentari que suposa fer «x» menús que no s’acabin menjant, suposa unes pèrdues econòmiques innecessàries. Així que si us plau, preguem que sigueu curosos en aquest sentit 🙏🏼

Com a acompanyants, entenem que pots venir amb qui vulguis, la teva parella però també pots venir amb el/la teu/va encarregat/da o empleat/da. Si veniu amb una tercera persona, el cost és de 45 €.

Com en anteriors edicions, serà un punt de trobada entre estanquers i marques en un espai exterior que ens permeti interactuar i després farem un sopar amb una proposta gastronòmica espectacular. L’esdeveniment s’organitza amb la finalitat de crear un ambient distès que ens permeti reforçar vincles, conèixer les novetats del sector, inspirar-te i connectar amb altres companys/es.

Agraïm profundament la predisposició de totes les empreses que han mostrat ja la seva voluntat de participar a l’esdeveniment i contribuir així a fer-lo possible. Poc a poc us anirem desvetllant quines seran perque ja tenim algunes confirmacions.

La inauguració a l’espectacular Mas Cabanyes està prevista per les 17h de la tarda, per a què pugueu passejar pels stands tranquil·lament i conèixer de primera mà les últimes tendències del sector.

Al vespre se servirà un aperitiu a l’exterior i, tot seguit entrarem al saló per a degustar el menú.

Havent sopat, tornarem a l’exterior on hi haurà habilitat un espai per a poder fer una copa i degustar algun cigar. 

Els socis i sòcies podeu reservar la vostra assistència via mail o whatsapp fins el dia 31 de maig.

Per als socis que vinguin acompanyats de més d’una persona, la reserva es confirmarà en fer l’ingrés dels 45 € al número de compte ES60 0081-0202-16-0001347340 indicant a quin estanc acompanyen. La data límit per a la reserva és el 31 de maig. Si ens faciliteu el comprovant de l’ingrés amb les dades fiscals, us farem arribar la factura corresponent. Un cop abonat l’import de la reserva, no es podrà cancel·lar.

Necessitaré saber si us plau si teniu alguna al·lèrgia alimentària o no mengeu algun aliment en concret 🙏🏼

Us deixem els vídeos de les últimes edicions per a què aneu escalfant motors, només queden 90 dies!

COMPTEM AMB TU PER A CONTINUAR ENRIQUINT I PROFESSIONALITZANT EL SECTOR

Moltes gràcies

Salutacions

Gremis Night 9 1024x348 - Gremi's Night 2024 - 8 de juny a Mas Cabanyes

 

Altres notícies