Actualitat

Taller online JUBILACIÓ – Dimecres 8 de Maig 14:30h

T’has preguntat alguna vegada com t’agradaria jubilar-te? Quins somnis i metes tens per a aquesta etapa tan especial de la teva vida? Al nostre taller pràctic, explorarem aquestes preguntes junts, i et donarem les eines necessàries per a convertir aquests somnis en una realitat tangible.

No esperis a que sigui massa tarda per a començar a planificar. És el moment perfecte per a agafar el control del teu futur financer i assegurar-te que cada pas que donis t’acosti a la jubilació que sempre has desitjat.

En aquest taller, desglossarem conceptes clau com a cotitzacions, pensions i estratègies d’inversió, tot d’una manera accessible i fàcil d’entendre. A més, serem aquí per a resoldre tots els dubtes que sorgeixin pel camí.

Recorda, la clau per a una jubilació exitosa és la planificació anticipada. No perdis aquesta oportunitat d’aprendre i preparar-te per a un futur brillant!

T’animes?

Serà dimecres que ve 8 de maig a les 14:30h en format virtual, et passo el link de connexió? Clica aquí per a reservar la teva plaça

Altres notícies