Actualitat

Registre Codis Traçabilitat a la FNMT, guia pas a pas

Estimats companys,

A poc a poc ens anem acostant més a l’entrada en vigor de la traçabilitat, i és moment de fer alguns passos més.

Hem trigat una mica a enviar-vos aquesta informació en primer lloc perquè procurem que la informació que us enviem sigui el més correcta i clara possible; i per a això intentem contrastar i resoldre els dubtes que més tard us puguin sorgir; i en segon lloc, perquè sabem que encara avui dia, encara hi ha gent que no té els codis identificadors; o no té les dades de registre per a poder accedir a la web de la FNMT per a poder continuar avançant.

Aquest és el cas, per exemple, de la majoria de companys que vau delegar aquest registre en altres distribuïdors. Els distribuïdors en els qui vau delegar el registre, ja us hauran enviat els codis identificadors; i ja només falta que us enviïn les dades d’accés al registre perquè pugueu accedir i continuar avançant. Finalment, la pròpia FNMT ens ha confirmat que pròximament s’incorporarà al programa la possibilitat de rescatar el registre que els distribuïdors van fer en el vostre nom; I d’aquesta manera podreu obtenir les dades d’accés necessaris per a continuar avançant i anar donant d’alta als vostres PVR, per a això, us hem preparat aquesta petita guia que esperem que us resulti d’ajuda.

En aquesta guia, intentarem explicar-vos, d’una banda, com donar d’alta als PVR mitjançant el registre delegat a la FNMT per a obtenir els codis de traçabilitat, i per una altra el registre en SGS, què és i quin és el seu funcionament.

Recordatori

Però abans d’entrar en matèria establirem unes bases a manera de recordatori:
• El dia 1 d’octubre de 2019 és la data límit a partir de la qual, hem d’assegurar el ple compliment de les nostres obligacions respecte al sistema de traçabilitat.
• Tots els expenedors hem de tenir ja com a mínim dos codis identificadors; un com a Operador Econòmic (EOID) i un altre d’Instal·lació que és el que correspon al nostre estanc (F ANEU).
• Dins de l’apartat d’Instal·lació, en “Tipus d’Instal·lació/Facility Type” heu de tenir seleccionada l’opció “Expenedoria i PVR”; i en el quadre que se us obrirà a baix “Un altre Tipus/Other Type”, heu d’escriure: “Expenedoria amb PVR”.

Guia

Ara ja sí, podem començar amb els següents passos:

Guía Traçabilitat

Registre Delegat

Altres notícies