Actualitat

Assemblea General Ordinària 2024

Barcelona, 19 de Març de 2024

 

Benvolgut/da Associat/da,

 

En virtut de la present i conforme els articles 16 i 17 dels Estatuts del GREMI D’ESTANQUERS DE CATALUNYA, es convoca a tots els agremiats/des a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà el dimarts 9 d’abril a les 14 hores en primera convocatòria i a les 14:30 hores en segona convocatòria en format online.

Us hem enviat l’ordre del dia al mail.

Preguem als interessats/es en assistir a l’assemblea telemàtica, confirmin la seva assistència virtual al mail info@estanquers.cat o al WhatsApp 684052328 per tal de facilitar la bona organització de l’esdeveniment. El link de connexió se us facilitarà als inscrits via mail en els propers dies.

 

Esperant poder saludar-vos personalment, rebeu una salutació cordial

 

La Junta Directiva

[1] Conforme l’art. 36 dels Estatuts, el balanç de comptes i documents comptabilitzats es troben a disposició dels associats/des per a la seva consulta, es pot sol·licitar cita prèvia a info@estanquers.cat

assemblea 2024 1024x137 - Assemblea General Ordinària 2024


 

Barcelona, 19 de Marzo de 2024

Apreciad@ Asociad@

En virtud de la presente y conforme los artículos 16 y 17 de los Estatutos del GREMI d’ESTANQUERS DE CATALUNYA, se convoca a tod@s los agremiad@s a la Asamblea General Ordinaria que se celebrará el martes 9 de abril en las 14 horas en primera convocatoria y a las 14:30 horas en segunda convocatoria en formato online.

Os hemos enviado el orden del día por mail.

Rogamos a l@s interesad@s en asistir a la asamblea telemática, confirmen su asistencia virtual por mail a info@estanquers.cat o por WhatsApp al 684052328 para facilitar la buena organización del evento. El link de conexión se facilitará a l@s inscritos vía mail en los próximos días.

Esperando poder saludaros personalmente, recibid un saludo cordial

La Junta Directiva

[1] Conforme el art. 36 de los Estatutos, el balance de cuentas y documentos contabilizados se encuentran a disposición de l@s asociad@s para su consulta, se puede solicitar cita previa en info@estanquers.cat 

Altres notícies