Actualitat

Avantprojecte nova llei del tabac

28/06/2022

Al·legacions presentades

Com saps, el passat 24 de juny va finalitzar el període d’audiència prèvia i informació pública de l’avantprojecte de Llei d’Ordenació del Mercat de Tabacs. Han estat dies de molta feina i estudi per a poder presentar al·legacions i intentar plasmar les reivindicacions del sector.

Hem estat treballant de nou conjuntament amb KRITERIUM per a tractar de sumar les nostres veus i aportar propostes en conjunt que puguin tenir major calat, o almenys això esperem.

Des de KRITERIUM, a més de reiterar i insistir en les propostes que ja es van enviar en el seu moment i que ja us vam comentar, hem tractat d’analitzar l’avantprojecte des del punt de vista de l’estanc, per a presentar al·legacions a tot el què hem cregut necessari per al desenvolupament i el futur de l’estanc. +

No tinguis cap mena de dubte, que hem intentat traslladar totes les inquietuds del sector: els marges de benefici actuals; la vigència de les concessions; el cànon concessional; el règim sancionador i la desproporció en les infraccions i sancions; publicitat i promocions etc.

Encara queda un llarg camí per davant, i molta, molta feina per fer, així és que continuarem treballant pels estancs, per a tractar d’aconseguir una normativa justa que ens permeti treballar i prosperar de manera segura.

Seguirem informant a mesura que anem coneixent més detalls sobre aquest tema, i us farem partícips de cada pas que donem.

Gràcies sempre pel suport

Seguim 💪🏼

RESUMEN ALEGACIONES PRESENTADAS 1024x512 - Avantprojecte nova llei del tabac

Clica aquí 👆🏼 per a llegir el resum de les al·legacions presentades

 


17/06/2022

Resum de l’avantprojecte

Et deixo un Resum de l’avantprojecte de la nova llei del tabac per a què hi facis una ullada. Hem resumit les 58 pàgines en només 3. Son només 5 minuts de lectura. És imprescindible que els estancs siguem conscients de les propostes del CMT que marcaran els nostres negocis pels propers 20 anys.

Les al·legacions a tot el què no s’ajusti als nostres interessos es poden presentar fins el proper divendres 24 de juny. Et convidem a fer les teves aportacions per a què les puguem tenir en compte i afegir a les que ja estem preparant conjuntament amb Kriterium.

Pots enviar les teves propostes o suggerències a l’avantprojecte al mail info@estanquers.cat o al whatsapp 684052328, prendrem nota de totes les idees i un cop tinguem la proposta final redactada, us la farem arribar.

Som la teva veu, fes-te sentir i envia els teus comentaris, ens hi juguem molt!

Moltíssimes gràcies per participar

 

Digues la teva 1024x390 - Avantprojecte nova llei del tabac

Altres notícies